Avond Zeilen

Na het werk nog even lekker uitwaaien met familie of vrienden? Stap dan aan boord van één van de prachtige tjalken van de Muider Compagnie. Op onze comfortabele schepen De Egelantier en de Rederijker is het tot in de late uurtjes goed toeven. Ook 's avonds hijsen we de zeilen, terwijl u geniet van een drankje, een hapje en de elementen. In onze kombuis wordt een heerlijke avondmaaltijd bereid, die u later op de avond nuttigt terwijl u de zon in de Zuiderzee ziet zakken. 

Avondzeiltocht vanuit Muiden of Amsterdam IJburg

Scheep na het werk in aan boord van De Egelantier of De Rederijker en ontvlucht even een paar uurtjes de drukte van de stad. Onze schepen vertrekken zowel vanuit de haven van Muiden als vanuit de haven van Amsterdam IJburg. 

Wanneer u aan boord stapt wordt u ontvangen met een drankje naar keuze en een borrelhapje. Als iedereen aanwezig is verlaten we de haven en vragen we u om een handje te komen helpen bij het zetten van de zeilen. We maken een heerlijke zeiltocht over uit zuidelijk deel van het IJsselmeer, het IJmeer. Onze schepen bieden zowel boven- als benedendeks verrassend veel comfortabele ruimte, zodat u even heerlijk kunt ontspannen en rustig met elkaar kunt bijpraten. In de loop van de avond serveert u gastvrouw een uitgebreide maaltijd. Onze catering is huisgemaakt, kakelvers en het aanbod is groot. Maak zelf een keuze uit de vele mogelijkheden. Laat het weer het niet toe om de maaltijd onder zeil te serveren, dan zoeken we een mooie ankerplaats tussen de eilandjes voor de kust van Muiden en Amsterdam. U gebruikt de maaltijd met uitzicht over het water, forteiland Pampus en de skyline van de stad, waarna we terugvaren naar de haven van afvaart en u helemaal uitgewaaid en voldaan van boord stapt.

Bij de Muider Compagnie kunt u ook terecht voor

1. Dagtocht zeilen (8 uur, vaartijden in overleg)

2. Zeiltocht met BBQ 

3. Middag zeilen

4. Teambuilding zeilen

Alle onze programma's stellen wij samen aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden. Wanneer u meer wilt weten of een voorstel wilt ontvangen, neem dan gerust eens contact met ons op.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.