Een heerlijk dagje zeilen begint in Muiden

U wilt graag een dagje zeilen met vrienden of familie. Of misschien wel met uw collega’s of klanten. Dat het een dagje zeilen moet worden heeft u al bedacht, alleen wie gaat die geslaagde dag voor u organiseren? Zeilen kan overal in Nederland, maar een zeiltocht IJsselmeer is toch het mooiste: ruimte, wind en een prachtige horizon! Muider Compagnie kent het IJsselmeer als geen ander. Al sinds jaar en dag varen we met onze klassieke schepen vanuit Muiden over het grootste meer van Nederland. Of u nu alleen wilt zeilen, of uw dagje zeilen wilt combineren met een bezoek aan het historische eiland Pampus, bij ons bent u aan het goede adres! Onze zeiltochten zijn tot in de puntjes verzorgd en naar eigen wens in te vullen.

Avond Zeilen

Na het werk nog even lekker uitwaaien met familie of vrienden? Stap dan aan boord van één van de prachtige tjalken van de Muider Compagnie. Op onze comfortabele schepen De Egelantier en de Rederijker is het tot in de late uurtjes goed toeven. Ook 's avonds hijsen we de zeilen, terwijl u geniet van een drankje, een hapje en de elementen. In onze kombuis wordt een heerlijke avondmaaltijd bereid, die u later op de avond nuttigt terwijl u de zon in de Zuiderzee ziet zakken. 

Middagtocht Varen

Voor een familie uitje, familiefeest, vrijgezellenuitje of andere speciale gelegenheid zijn de tjalken De Egelantier en De Rederijker van de Muider Compagnie de ideale locatie. Beide schepen beschikken over verrassend veel ruimte aan dek en een sfeervol en comfortabel dagverblijf benedendeks. Zowel opa en oma als de kleinkinderen zullen zich bij ons aan boord al snel thuis voelen en uitstekend vermaken. Zeilervaring is voor het maken van een zeiltocht aan boord van onze schepen niet nodig. Wel hebben we zo af en toe een handje van u nodig. Samen een schip zeilen? Een leuke activiteit waaraan de hele familie kan deelnemen.

Zeilen Muiden

Comfortabel traditioneel zeilen

Stap voor een onvergetelijke zeiltocht met uw familie of vrienden aan boord van de luxe tjalken van de Muider Compagnie. Onze gastvrije bemanning heeft hospitality hoog in het vaandel, waardoor iedereen zich aan boord van De Rederijker of De Egelantier al snel thuis voelt. Een zeiltocht met de Muider Compagnie is toegankelijk voor iedereen, zeilervaring en zeebenen zijn niet nodig. En, niet onbelangrijk, onze catering is van uitstekende kwaliteit.

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.