Een dagje zeilen met familie en vrienden

Vier uw bruiloft, verjaardag of familiefeest aan boord van één van de prachtige tjalken van de Muider Compagnie. Op onze comfortabele schepen verzorgt onze professionele bemanning uw feest tot in de puntjes en zal jong en oud een onvergetelijke dag beleven.

hardzeildagen Muiden

 

Ook in 2018 organiseren we het individuele arrangement "Lunch onder zeil" op een 4 tal zondagen. De eerste tocht in het voorjaar  zal op 27 mei a.s zijn. De overige data zijn: 8 juli, 2 en 30 september. Nieuw is dat je bij ons kunt boeken alleen of met een kleine groep. Jullie gaan dan samen met een andere kleine groep zeilen op het Markermeer en genieten van een heerlijke lunch en onze fantastische sfeer aan boord. 

 Voor een heerlijke dag op het water met vrienden of familie 

Prijs per persoon € 49,75 (inclusief lunch)

Kinderen tot 12 jaar € 24,75

 

Inscheping

Om 12:00 uur staat de koffie klaar aan boord van tjalk De Egelantier. Het schip ligt afgemeerd aan de Herengracht in Muiden tegenover huisnummer 38. Na een korte uitleg over het reilen en zeilen aan boord gooien we de trossen los voor een mooie zeiltocht op het IJsselmeer.

Afvaart

We varen langs het Muiderslot en Koninklijke jacht de haven van Muiden uit.

 

Op het IJsselmeer vragen we u om te komen helpen bij het zetten van de zeilen. U heeft geen zeilervaring nodig. De professionele bemanning geeft u de nodige aanwijzingen. Niet al onze gasten zijn continue aan dek nodig. Wilt u liever niet actief deelnemen, dan kunt u zowel boven- als benedendeks een comfortabele plek vinden om van de elementen te genieten en te genieten van het zeilen. We zeilen richting forteiland Pampus

Tijdens de zeiltocht serveren de gastvrouwen aan boord een uitgebreid lunchbuffet. Drankjes zijn niet in de arrangementsprijs begrepen, maar kunt u de hele dag bestellen bestellen en contant afrekenen aan de gezellige scheepsbar.

Aan het einde van de middag meren we weer af in de haven van Muiden, waar u rond de klok van 16:00 uur uitgewaaid en heerlijk ontspannen van boord stapt.


                          

 

 

 

 

 

Bed and Breakfast Amsterdam

Buiten het zeilseizoen toveren wij onze grote tjalk De Rederijker om tot een unieke groepsaccomodatie. De Rederijker ligt in die periode in de haven van Amsterdam IJburg, beschikt over 12 slaapplaatsen verdeeld over 9 comfortabele bedden.

Groene oase in Amsterdam

Komt u met uw gezelschap (max 12) overnachten aan boord van De Rederijker, dan staat het hele schip tijdens uw verblijf tot uw beschikking. Benedendeks treft u niet alleen de slaapplaatsen aan. In deze "groene oase"bevindt zich ook een sfeervolle zithoek met grote tafels waaraan u kunt aanschuiven. Uniek is natuurlijk de gezellige bar, waar u voor uw na uw bezoek aan de stad met elkaar kunt socializen. De bar grenst aan het ruime, met tent overdekte, achterdek waar u ook bij minder weer heerlijk buiten kunt vertoeven.

Avond Zeilen

Na het werk nog even lekker uitwaaien met familie of vrienden? Stap dan aan boord van één van de prachtige tjalken van de Muider Compagnie. Op onze comfortabele schepen De Egelantier en de Rederijker is het tot in de late uurtjes goed toeven. Ook 's avonds hijsen we de zeilen, terwijl u geniet van een drankje, een hapje en de elementen. In onze kombuis wordt een heerlijke avondmaaltijd bereid, die u later op de avond nuttigt terwijl u de zon in de Zuiderzee ziet zakken. 

Middagtocht Varen

Voor een familie uitje, familiefeest, vrijgezellenuitje of andere speciale gelegenheid zijn de tjalken De Egelantier en De Rederijker van de Muider Compagnie de ideale locatie. Beide schepen beschikken over verrassend veel ruimte aan dek en een sfeervol en comfortabel dagverblijf benedendeks. Zowel opa en oma als de kleinkinderen zullen zich bij ons aan boord al snel thuis voelen en uitstekend vermaken. Zeilervaring is voor het maken van een zeiltocht aan boord van onze schepen niet nodig. Wel hebben we zo af en toe een handje van u nodig. Samen een schip zeilen? Een leuke activiteit waaraan de hele familie kan deelnemen.

Dagje Zeilen IJsselmeer

Comfortabel traditioneel zeilen

Stap voor een onvergetelijke zeiltocht met uw familie of vrienden aan boord van de luxe tjalken van de Muider Compagnie. Onze gastvrije bemanning heeft hospitality hoog in het vaandel, waardoor iedereen zich aan boord van onze sfeervolle zeilschepen al snel thuis voelt. Een zeiltocht met de Muider Compagnie is toegankelijk voor iedereen, zeilervaring en zeebenen zijn niet nodig. 

Trouwen Vuurtoren Paard van Marken

Trouwlocatie Paard van Marken

De vuurtoren van Marken. Een bijzondere trouwlocatie die op z'n mooist over het water te bereiken is. Stap met uw gezelschap aan boord van een van de schepen van de Muider Compagnie. We hijsen samen de zeilen en koersen af op de vuurtoren van Marken, waar we afmeren aan de steiger. U gaat van boord en geeft elkaar het ja-woord met de voetjes in het zand ....

Trouwen Amsterdam

Bijzondere trouwlocatie middenin Amsterdam

Amsterdam en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kiest u voor Amsterdam als locatie voor uw huwelijk, geef elkaar dan het ja-woord op het water. De schepen van de Muider Compagnie hebben een vaste ligplaats in de haven van Amsterdam IJburg, waar u kunt inschepen. Maar desgewenst kunt u ook inschepen middenin de haven van Amsterdam, direct achter het Centraal Station. Uw huwelijksdag zou er als volgt uit kunnen zien:

Trouwen aan boord

Uw huwelijksdag kan zich helemaal aan boord van schepen van de Muider Compagnie afspelen. De schepen zijn als locatie voor alle onderdelen van uw bruiloft geschikt. Een feestelijke ontvangst, een prachtige ceremonie, een gezellige borrel en uitstekend eten en drinken. Maar daarnaast biedt u uw genodigden tijdens uw bruiloft aan boord ook nog eens een geweldige gezamenlijke activiteit: zeilen. Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan, waarbij we zowel het bruidspaar als de genodigden 's morgens rustig te tijd geven om zich voor te bereiden op deze belangrijke dag.

VOC

Zeilen naar de Bataviawerf

Vanaf 10 uur bent u welkom aan boord van onze schepen in Muiden. U wordt ontvangen met koffie of thee en Muiderkoek. Daarnaast maken we u wegwijs aan boord, we varen uit naar Lelystad. Onderweg geniet u van een lekkere lunch, waarna we afmeren vlakbij de Bataviawerf.

Zeilen Gouwzee

Verfrissend familie uitje of bedrijfsuitje

Een mooie lange dag met de familie of collega's op stap. Scheep 's morgens in bij de Muider Compagnie voor een heerlijke zeiltocht naar één van de IJsselmeerstadjes aan de Gouwzee. We hijsen samen de zeilen en sturen het schip. Kinderen zijn welkom! Breng een bezoek aan Marken of Monnickendam. Slenter even over de kade in de gezellige haven van Volendam of laten een foto maken in kostuum. 's Middag zeilen we terug naar Muiden, waar u weer helemaal uitgewaaid van boord stapt.

Zeilen naar Pampus

Rondje Historisch Muiden (Muiderslot - Pampus - Zeilen)

Wilt u vanuit Muiden zeilen op een schitterend zeilschip dan is dit programma beslist iets voor u. Met één van onze prachtige schepen maakt u een heerlijke zeiltocht over het IJsselmeer en bezoekt u daarnaast alles wat Muiden nog meer zo bijzonder maakt: het beroemde Muiderslot en het bijzondere Forteiland Pampus.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com