Pampus IJburg Boot

Zeil naar Pampus

Forteiland Pampus ligt vlak voor de kust van Amsterdam en is alleen per boot bereikbaar. Wilt u het eiland bezoeken, dan kunt u in de haven van Amsterdam IJburg natuurlijk aan boord van de veerdienst stappen. Maar waarom maakt u van de overtocht alleen al niet een feestje?

Dagje uit met collega's of familie

De beide tjalken van de Muider Compagnie hebben hun thuishaven in Amsterdam IJburg. Vanuit deze haven maken wij heerlijke zeiltochten over het IJsselmeer. Een bezoek aan Forteiland Pampus is een leuke onderbreking van uw verblijf aan boord. U kunt op eigen gelegenheid het fort bezoeken en door de mysterieuze gangen dwalen. Maar u kunt zich ook laten rondleiden door een gids die u alles kan vertellen over dit bijzondere onderdeel van de Stelling van Amsterdam. 

U hoeft geen zeilervaring te hebben om aan boord te stappen van de tjalken van de Muider Compagnie. Op aanwijzingen van onze schipper en zijn matroos hijst u samen de zeilen en zeilt u zelf het schip. Wilt u liever niet actief aan de zeiltocht deelnemen, dan is er zowel boven- als benedendeks voldoende comfortabele ruimte om van de elementen te genieten en even bij te praten. Onze gastvrije bemanning zorgt er voor dat het u tijdens uw verblijf aan boord aan niets zal ontbreken. De gezellige scheepsbar is natuurlijk geopend en onze catering is kakelvers en huisgemaakt.

Benieuwd naar een voorstel voor zo'n compleet verzorgde dag vanuit Amsterdam IJburg naar Pampus? Neem dan gerust eens contact met ons op.

      

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.