Pampus Amsterdam

Zeilen van Amsterdam naar Pampus

Forteiland Pampus ligt vlak voor de kust van Amsterdam. Vanuit de havens van Muiden en Amsterdam IJburg vertrekken er in het seizoen (van begin april tot eind oktober) geregeld veerdiensten naar Pampus. Maar waarom stapt u voor uw bezoek aan forteiland Pampus niet eens aan boord van een van de prachtige tjalkjachten van de Muider Compagnie? Ook wij vertrekken vanuit deze havens en bij ons aan boord maakt u van de overtocht naar dit bijzondere onderdeel van de Stelling van Amsterdam al een feestje !


   

Boarding, afvaart en zeiltocht

Stap in de haven van Amsterdam IJburg of Muiden aan boord van onze tjalken Egelantier of Rederijker. Wij ontvangen u met verse koffie/thee en iets lekkers, een stevige lunch of een drankje en hapje. Daarna gooien we de trossen los. We varen de haven uit en vragen u om een handje te komen helpen bij het zetten van de zeilen. Onze professionele crew geeft u de nodige aanwijzingen, zodat u samen zelf het schip kunt zeilen. Zeilervaring is niet nodig. Voor wie liever niet actief deelneemt aan de zeiltocht is er zowel boven- als benedendeks voldoende comfortabele ruimte om van de elementen te genieten en rustig bij te praten. De gezellige scheepsbar is natuurlijk geopend en onze gastvrouw komt geregeld langs met een borrelhapje. 

Uw bezoek aan Pampus

We meren af aan de steiger van Pampus, waar u door de dienstdoende fortwachter wordt ontvangen. U kunt op eigen gelegenheid door de vele mysterieuze gangen van het fort en over het eiland dwalen, maar het is ook mogelijk om u door een gids mee te laten nemen die u allerlei bijzonderheden vertelt over dit bijzondere fort en eiland. Heeft u Pampus als locatie in gedachten voor een teambuilding event, een workshop of vergadering? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Benieuwd naar een mooi voorstel voor uw bezoek aan Pampus vanuit Amsterdam? Neem eens contact op met de Muider Compagnie. Aan de hand van uw wensen doen wij u graag een passend voorstel voor een evenement dat u niet snel zult vergeten.

   

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.