Pampus
Pampus is een forteiland dat onderdeel uitmaakt van de Stelling van Amsterdam, een verdedigingslinie rond het centrum van Amsterdam. Het eiland is in 2007 prachtig gerenoveerd. Met de schepen van de Muider Compagnie kunt u tijdens uw zeiltocht een bezoek brengen aan dit bijzondere forteiland.
Programma bezoek aan Pampus

10.00 uur - U stapt aan boord in de haven van Muiden of IJburg en wordt ontvangen door de bemanning onder het genot van koffie, thee en koek. De bemanning stelt zich aan u voor en geeft een korte uiteenzetting over de gang van zaken aan boord.

Dan is het tijd voor actie. Het schip verlaat de haven voor een zeiltocht over het Markermeer en zet koers richting Pampus. Buitengaats wordt u bovendeks uitgenodigd om een handje te helpen bij het zetten van de zeilen. De route overlegt u met de schipper en is afhankelijk van weer en wind.

12.30 uur - Benedendeks staat een heerlijke lunch voor u klaar!

14.00 uur - Aankomst op het Forteiland Pampus. Een deskundige gids staat voor u klaar om u alles over dit recent gerenoveerde eiland te vertellen. De rondleiding over Pampus duurt ongeveer een uur.

15.00 uur - Weer terug aan boord. Het schip verlaat Pampus, de zeilen worden weer gezet en op aanwijzingen van de bemanning zeilt u het schip terug naar Muiden. Onderweg geniet u van een drankje en een hapje.

17.00 uur - Haven van Muiden. Einde van een bijzondere dag op het water en forteiland Pampus, waar u en uw gezelschap nog lang met plezier op terug zullen kijken.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.