Outdoor Bedrijfsuitje

Een beetje wind doet wonderen

Haal tijdens uw bedrijfsuitje eens een frisse neus. Ga naar buiten, ga het water op en doe dat dan aan boord van een van de prachtige schepen van de Muider Compagnie. Van een dagje onder zeil frist u niet alleen lekker op, maar u leert elkaar ook eens op een heel andere manier kennen.

Aan boord van onze schepen voelt iedereen zich al snel thuis. We hijsen samen de zeilen en dat schept al snel een gevoel van saamhorigheid. Tijdens uw verblijf aan boord wordt er voor de innerlijke mens uitstekend gezorgd. Onze catering is huisgemaakt en van topkwaliteit en het blonde bier komt koud van de tap.

   De schepen van de Muider Compagnie varen vanuit de havens van Muiden, Amsterdam IJburg en Volendam. In overleg zijn andere afvaarthavens ook mogelijk. Benieuwd naar een voorstel voor uw outdoor bedrijfsuitje? Neem dan eens contact met ons op. Om uw outdoor bedrijfsuitje tot een onvergetelijk bedrijfsuitje te maken stellen wij het programma voor uw outdoor bedrijfsuitje namelijk graag in goed overleg met u samen.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.