Veelgestelde vragen

Over zeilen met onze schepen

De zeilschepen van de Muider Compagnie zijn bijzonder comfortabel. Ieder schip is speciaal gebouwd voor dat ene ultieme doel; u een zo prettig mogelijke dag bezorgen. Onze schepen zijn compromisloos gebouwd voor uw dagtocht. Omdat er geen slaaphutten zijn staat de volledige ruimte ter beschikking aan uw gezelschap. Aan boord vindt u naast een grote living ook een gezellige bar. Zelfs bij wat minder weer is het prettig ruim en warm aan boord. De schepen zijn niet alleen comfortabel, maar ook veilig. Hoewel er geen certificatie is voor dagtochtenschepen, durven wij te beweren dat ze volgens de CLAWA-eisen op 5 sterrennivo zitten.

De bemanning van de Muider Compagnie is professioneel. Onze schippers en matrozen beschikken over de nodige papieren en vakkennis op zeiltechnisch gebied, maar ook het gastheer/-vrouw schap is hen niet vreemd. Wat betreft service en dienstverlening aan boord streven wij absolute perfectie na. Onze crew wordt regelmatig getraind en bijgeschoold. Omdat ons kantoor vlakbij de schepen ligt, midden in Muiden, kunnen we korte communicatielijnen tussen u als klant en de bemanning garanderen. Bovendien vaart ons kantoorpersoneel geregeld mee. Dit houdt de betrokkenheid en de service van het kantoor optimaal.

Wij werken alleen samen met bedrijven met een gelijkwaardige uitstraling welke past bij onze doelgroepen. Primair staat bij ons de kwaliteit van dergelijke bedrijven.

Onze keuken voldoet aan de eisen van HACCP. Dit garandeert een zo hygiënisch mogelijke verwerking en transport van de verse ingrediënten. Onze keuken doen we in eigen beheer. We presenteren in stijl. Conform de eisen van de klant en doel van de tocht.
Indien u geen zorg meer over parkeren wilt? Dan nemen we u deze zorg uit handen, middels “Valet Parking”. Vraag hierna bij het bespreken van uw tocht.
Heeft u extra mankracht nodig in de begeleiding van uw relaties? Dan bieden we u de Hostess. De Muider Compagnie biedt u de benodigde Flexabiliteit om uw dag perfect te verzorgen.
Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander

Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!

Jennefer

Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.

Jurriaan van der Reijden

Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!

Verrekijker