Blogs van De Muider Compagnie bekijken...


Make-over voor jarige Egelantier

Dit jaar is het alweer 20 jaar geleden dat De Egelantier door De Muider Compagnie in de vaart is gebracht als luxe zeilschip voor het varen van dagtochten. Deze statige dame heeft er inmiddels heel wat zeemijlen opzitten en in de afgelopen jaren hebben duizenden mensen mogen genieten van de sfeervolle ambiance, de heerlijke catering en de uitstekende zeilkwaliteiten van dit heerlijke schip. Als kadootje voor deze jarige dame hebben Menno en Julia haar een compleet nieuw interieur gegeven. Het schip is geheel in stijl van haar naam opnieuw aangekleed. De Egelantier is van nature een in Europa in het wild voorkomende roos. De bloemen zijn rozerood met een wit hart. De symbolische betekenis van deze bloem is "Liefde". Met deze ingredienten zijn we aan de slag gegaan en het resultaat is verrassend en verfrissend; een eigentijdse maar toch klassieke uitstraling. Want de Egelantier is en blijft een traditionieel zeilschip. 

    

Wat in stand is gebleven is natuurlijk het perfecte concept; de ruime kuip met aangrenzende bar, de grote en lichte ruimte benedendeks en de warme, scheepse uitstraling. De perfecte ambiance voor een prachtige huwelijksdag, een onvergetelijk familie feest of een spetterend bedrijfsuitje. De Egelantier en de crew van de Muider Compagnie zijn er weer helemaal klaar voor !  

Op 31 Mei a.s organiseert de Muider Compagnie een benefiet vaartocht in samenwerking met Stichting Nepalimed Holland om de slachtoffers van de actie-nepal-01aardbeving te helpen. De Muider Compagnie stelt het schip, food en beverage gratis ter beschikking en het voltallig personeel werkt vrijwillig deze middag om de gehele opbrenst ten goede te laten komen aan de slachtoffers van de aardbeving. Lees verder:aardbeving in Nepal

Jubileum Rederijker Het is dit jaar 15 jaar geleden dat we de kiel gelegd hebben van de Rederijker. Eigenaar Menno Hoekstra besloot in 1998 tot de bouw van de eerste nieuwgebouwde friese zeetjalk sinds 90 jaar. Er werd gekozen voor een geheel nieuw casco omdat dat vele voordelen kende boven een casco van meer dan 100 jaar oud. 
zeilregatta-muider-compagnie6Watertanks zouden in de scheepshuid geintregeerd kunnen worden wat veel ruimtebesparing zou kunnen opleveren.  Bovendien zou de maatvoering aangepast kunnen worden aan onze specifieke eisen. Graag wilden we meer dekruimte dan op de Egelantier. Daarvoor hebben we het schip hoger dan normaal gemaakt om veel stahoogte te creeeren. Dit geeft haar het stoere zeetjalk achtige uiterlijk.Het onderwaterschip is echter naar de laatste eisen van hydronamica vormgegeven hetgeen de Rederijker een snelle zeiltjalk maakt.


Veelgestelde Vragen

Veel gestelde vragen over zeilen met onze schepen


De zeilschepen van de Muider Compagnie zijn bijzonder comfortabel. Ieder schip is speciaal gebouwd voor dat ene ultieme doel; u een zo prettig mogelijke dag bezorgen. Onze schepen zijn compromisloos gebouwd voor uw dagtocht. Omdat er geen slaaphutten zijn staat de volledige ruimte ter beschikking aan uw gezelschap. Aan boord vindt u naast een grote living ook een gezellige bar. Zelfs bij wat minder weer is het prettig ruim en warm aan boord. De schepen zijn niet alleen comfortabel, maar ook veilig. Hoewel er geen certificatie is voor dagtochtenschepen, durven wij te beweren dat ze volgens de CLAWA-eisen op 5 sterrennivo zitten.

De bemanning van de Muider Compagnie is professioneel. Onze schippers en matrozen beschikken over de nodige papieren en vakkennis op zeiltechnisch gebied, maar ook het gastheer/-vrouw schap is hen niet vreemd. Wat betreft service en dienstverlening aan boord streven wij absolute perfectie na. Onze crew wordt regelmatig getraind en bijgeschoold. Omdat ons kantoor vlakbij de schepen ligt, midden in Muiden, kunnen we korte communicatielijnen tussen u als klant en de bemanning garanderen. Bovendien vaart ons kantoorpersoneel geregeld mee. Dit houdt de betrokkenheid en de service van het kantoor optimaal. 

Doen jullie alles zelf of zijn er bedrijven waarmee jullie samenwerken? Wij werken alleen samen met bedrijven met een gelijkwaardige uitstraling welke past bij onze doelgroepen. Primair staat bij ons de kwaliteit van dergelijke bedrijven.

Hoe goed is de keuken aan boord? Onze keuken voldoet aan de eisen van HACCP. Dit garandeert een zo hygiënisch mogelijke verwerking en transport van de verse ingrediënten. Onze keuken doen we in eigen beheer. We presenteren in stijl. Conform de eisen van de klant en doel van de tocht.

Waar kan ik in Muiden mijn auto parkeren? Indien u geen zorg meer over parkeren wilt? Dan nemen we u deze zorg uit handen, middels “Valet Parking”. Vraag hierna bij het bespreken van uw tocht.

Ik wil een tocht maken met een aantal ouderen en heb daarvoor extra hulp nodig. Kan De Muider Compagnie dit verzorgen? Heeft u extra mankracht nodig in de begeleiding van uw relaties? Dan bieden we u de Hostess. De Muider Compagnie biedt u de benodigde Flexabiliteit om uw dag perfect te verzorgen.


Links

LINKS VAN DE MUIDER COMPAGNIE  

Hieronder een aantal interessante links:

Algemenestartpagina.nl/feest

Bedrijfsfeest.eigenstart.nl

Bedrijfsfeest.eigenoverzicht.nl

Botenverhuur.startpagina.nl

Brasserie Muiden

Bruidsgids

Bruidsreportages

Bruiloft.nl

Bijzonderetrouwringen.nl.

thuisbezorgers.nl

salonboten-amsterdam.nl

Catering La Casserole

Dachs Enterprises

Edelsmid Jan van den Bragt

Feest.bestelinks.nl

Egelantier

Feestduif.nl

Feest.startpagina.nl

Gemeente Muiden

Historische kring Muiden

Huwelijk.favorietje.nl

Internethuwelijk

Kasteel Henkenshage

Mijn trouwpagina.nl

Muiden Vesting

Muiderslot

Muideninfo

Museumwerf

Nautischkwartier.nl

Ontdek een kasteel

Partyschepen.jouwpagina.nl

Personeelsfeest.bestelinks.nl

Plan Your Wedding

Rederijker

Restaurant de Doelen

Restaurant Graaf Floris

Rubrieken.com

Stichting Pampus

Statenjacht De Utrecht

Tafel van Muiden

Trouwen-bruiloft.nl

Trouwenbruiloft.nl

Trouwshop

Trouwentips.nl

Witteduivenbruidsduiven.nl

Wijn uit muiden

Zeilvakanties.2link.be

Zeilen.beginthier.nl

www.zeilen.opzijnbest.nl

Trouwen.Startdocument.nl

www.huistekoop.com

zeilen.startkabel.nl

www.sloephuren.klikwijzer.nl

www.watersport4all.nl

www.zeilmaatje.nl

www.watersport.startkabel.nl

www.zeilzaken.nl

www.statenjacht.nl

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.