Nautisch Evenement
Onze schepen worden al jaren elke keer weer uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens de grote nautische evenementen in Nederland, zoals de Sails in Amsterdam.

Zo waren we vorig jaar met onze Rederijker aanwezig tijdens Sail de Ruyter in Vlissingen.

Van 18 tot 23 augustus 2015 is Sail Amsterdam. Het belooft een enorm nautisch spektakel te worden.

Aan boord van de Rederijker verzorgen wij compleet verzorgde tochten die u langs de vele tallships leiden. Meer weten? Bezoek onze Sail Amsterdam pagina.

Voor een geslaagd Nautisch evenement neemt u contact op met de Muider Compagnie. Of het nu om een sailevenement gaat of voor een bezoek van een van onze schepen aan uw nautisch evenement. De Muider Compagnie heeft heel bijzondere schepen. Wij exploiteren het Statenjacht "de Utrecht". Dit trotse admiraliteitenschip is een natuurgetrouwe replica uit de VOC tijd. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Batavia kan ze ook werkelijk zeilen.

De Utrecht heeft al vele evenementen opgeluisterd. We waren o.a het Vlaggenschip bij Sail Kampen, Nieuwendam, Willemstad, Sail Vlissingen en bij Delfsail.

Voor uw Nautisch evenement is de Muider Compagnie een vanzelfsprekende partner!

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439