Muidenvesting

Muidenvesting, Muiden is een schat van stad!

Binnen de stadswallen van Muiden ligt Muidenvesting. Muiden is een schat van een stad, zeggen de oude Muiers. En dat klopt. Aan de oevers van het Markermeer ligt tussen de snelwegen ingeklemd, een oase van rust. De tijd heeft er stilgestaan. Vele historische gebouwen zijn de stille getuigen van de drukte rond de sluis.

Binnen de stadswallen van Muidenvesting liggen hier het Muiderslot, de oude zeesluis en…..de klassieke zeilschepen van de Muider Compagnie. Men vindt er heerlijke restaurants, leuke winkeltjes en een heel bijzondere vergaderlocatie. Buiten de stadswallen van Muiden vesting ligt in het Markermeer het fort eiland Pampus. Muiden vesting is de ideale locatie voor een gezellig dagje uit.

Vanuit deze plek organiseren wij onze vaartochten op het Ijsselmeer. Kijk eens verder op de arrangementen pagina

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.