Ligplaats Schepen
Een ligplaats met vele mogelijkheden
Onze schepen hebben hun ligplaats in Muiden en Amsterdam/IJburg. In Muiden liggen we vlakbij de ligplaats van het jacht van onze koningin, De Groene Draeck. Op de kade staan tenten om uw gasten bij minder weer op te vangen. Ook zijn er voldoende sta en zitplaatsen.Bovendien heeft u recht op een 4 tal parkeerplaatsen per schip.

Voldoende ruimte op de kade voor een productpresentatie, gezellige barbecue of afterparty. Deze kadefaciliteit maken onze zeilschepen zeer geschikt voor uw trouwerij.

Diverse bedrijven gebruiken oze kade als uitvalsbasis voor hun nautisch evenement. Onder ander Volvo Trucks werkt met ons samen ter promotie van hun zeilcatamaran Extreme 40 tijdens hun jaarlijkse relatie-evenement.

De kade wordt afgeschermd door grote hekken. Uw bedrijf wordt hier in de gelegenheid gesteld om haar stempel te drukken op haar evenement met huisstijl op banieren, vlaggen e.d.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.