Leuk Bedrijfsuitje
Het is niet altijd gemakkelijk om een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Zeker niet wanneer u met een grote groep mensen bent. Maar bij de Muider Compagnie is dat geen probleem, in tegendeel! Wij hebben vele mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje; van een dagtocht zeilen tot meerdaagse zeiltochten op niveau.

Mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje

Een dagtocht zeilen met uw collega’s is een leuk bedrijfsuitje. U kunt kiezen uit een middagtocht, een dagtocht of een avondtocht. Naast het zeilen kunt u aan boord genieten van een heerlijke maaltijd.
Bij een van onze andere arrangementen kunt u samen met collega’s of relaties genieten van Franse wijnen en Friese lekkernijen. Terwijl onze schepen rond het forteiland Pampus varen, houden we onderdeks een verrassende proeverij met regionale producten en exclusieve wijnen.

Een leuk bedrijfsuitje organiseren dat meerdere dagen duurt? Boek bij de Muider Compagnie dan een meerdaagse zeiltocht op niveau. Wij hebben speciaal hiervoor een aantal schepen geselecteerd die qua bemanning en inrichting voldoen aan de strenge criteria van onze Compagnie.

Voor een leuk bedrijfsuitje moet u bij de Muider Compagnie zijn!

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439