Welkom bij de Muider Compagnie
Zeilen Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes en andere zakelijke evenementen

De Muider Compagnie geeft al meer dan 20 jaar vorm aan zakelijke evenementen op en om het water. Vanuit onze thuishavens Muiden en Amsterdam IJburg geven wij vorm aan uw bedrijfsuitje, relatiedag of ander zakelijk evenement. Natuurlijk zetten wij daarbij onze prachtige tjalkjachten De Egelantier en De Rederijker in. Of het nu gaat om een groep van 6 personen of om een groot evenement waarbij meerdere schepen en locaties betrokken zijn: u heeft 1 aanspreekpunt en dat is De Muider Compagnie. Wij maken uw dag gegarandeerd tot een succes!

Op onze website treft u een aantal voorbeelden aan van mogelijkheden. Als bedrijfsuitje of relatie evenement is een zeiltocht met BBQ of buffet erg populair. U kunt ook na werktijd bij ons inschepen. Geniet van een een relaxte avond en een heerlijke maaltijd. U kunt met ons ook een hele dag onder zeil. De programma's voor onze zeiltochten stellen wij altijd in goed overleg met onze klanten samen. Neem dus vooral contact met ons op wanneer u geïnteresseerd bent in een evenement aan boord van een van onze prachtige tjalken. De Muider Compagnie levert altijd maatwerk.

Zeilen Muiden            Zeilen Muiden

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439