Welkom bij de Muider Compagnie
Familie Uitje Zeilen

Bruiloften, bruiloftsfeesten, jubilea, verjaardagen - of gewoon een dagje uitwaaien

De tjalken van De Muider Compagnie zijn speciaal ingericht voor het maken van dagtochten. De ruimte benedendeks staat dan ook helemaal ter beschikking van onze gasten. De salons van onze Egelantier en Rederijker zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. Jong en oud voelt zich dan ook direct thuis aan boord. Ook bovendeks is het goed toeven. Langs de brede gangboorden en op het grote achterdek bevinden zich veel zitplaatsen. Op aanwijzingen van onze professionele crew zeilt u zelf het schip. Kinderen zijn hierbij van harte welkom. De beide luxe tjalken van de Muider Compagnie zijn perfecte locaties voor een fantastisch familiefeest onder zeil !!! 

Familie Uitje ZeilenDe Muider Compagnie gaat graag onder zeil met families. In de afgelopen 25 jaar hebben we honderden bruidsparen, jarige Jobben, jubilarissen en andere feestneuzen aan boord mogen ontvangen. Families gaan ook graag onder zeil met de Muider Compagnie. Onze bruidsparen zien we geregeld terug voor het vieren van een huwelijksjubileum. Sommige families zijn bijna familie van ons geworden. Zij komen jaarlijks een dagje met ons uitwaaien. Om een heuglijk feit te vieren, maar ook om "gewoon" een dagje samen te zijn. 

Een zeiltocht met de Muider Compagnie is in elk geval een bijzonder familie uitje. Niet alleen vanwege het comfort dat onze schepen bieden. We bieden ook een gezamenlijke activiteit. Onze bemanning laat u zelf het schip zeilen. Zeilervaring is niet nodig en de inspanning die er van u verwacht wordt hoeft niet groot te zijn. Kinderen zijn van harte welkom bij het hijsen van de zeilen en het sturen van het schip. 

Eten en drinken

Familie Uitje ZeilenEen dag in de buitenlucht maakt hongerig. Daar weten wij van de Muider Compagnie alles van. We bieden dan ook een uitgebreid cateringaanbod. Dit aanbod is met zorg samengesteld. Al onze catering is huisgemaakt van seizoensgebonden ingrediënten. Aanpassingen op ons aanbod zijn in overleg mogelijk. Met alle dieetwensen en allergieën kan rekening gehouden worden, mits u ons hierover tijdig informeert. Op het gebied van eten en drinken zal het u aan boord van onze schepen in elk geval ook aan niets ontbreken. Smakelijk, kakelvers en voor iedereen ruim genoeg.

Vragen, advies of offerte

Benieuwd naar wat wij kunnen doen voor uw familie uitje? Neem gerust eens contact met ons op. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u ongetwijfeld een mooi voorstel doen. Graag tot ziens aan boord !

 

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.