Het zeilen met een historische klipper is een ervaring om nooit meer te vergeten. Bij De Muider Compagnie hebben wij jarenlange ervaring met zeiltochten op deze traditionele zeilschepen. Zeilervaring is hierbij niet vereist. Onze deskundige bemanning zal uw klipper zeiltocht tot een onvergetelijke belevenis maken.
De moosite zeilschepen van Muiden en omstreken

Onze klipper schepen behoren tot de mooiste van Muiden en omstreken. Doordat onze klippers geen slaapvertrekken hebben komt de gehele ruimte in de klippers ten goede aan uw gezelschap. Hierdoor is het zelfs bij wat minder zeilweer prima vertoeven aan boord van een klipper van De Muider Compagnie. Bovendien is ook onze catering bij het zeilen van zeer hoog niveau.

Dus of u nu met uw vereniging, bedrijf of familie wilt varen, zeilen op een klipper van De Muider Compagnie is een garantie voor een geslaagd dagje uit! Velen zijn u al voorgegaan. De uitgebreide lijst van onze referenties kunt u hier bekijken. Bij De Muider Compagnie kunt u kiezen voor diverse Klipper zeilarrangementen, zowel voor zakelijke zeilers als particulieren. Natuurlijk kunt u bij De Muider Compagnie ook zelf uw eigen zeil dag samenstellen.
Klipper zeilen bij de Muider Compagnie

Doordat u bij De Muider Compagnie rechtstreeks onze Klipper zeilschepen kunt boeken is onze prijs / kwaliteit verhouding bijzonder gunstig. Bovendien heeft u altijd meteen contact met de scheepseigenaar. De Muider Compagnie kan aan elke zeilwens voldoen.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.