Kledingverhuur Bussum

Regelmatig maakt de Muider Compagnie gebruik van de diensten van kledingverhuur Terschuur te Bussum. Of het nu om verkleedkleding gaat voor een piratenfeest, om kleding die past bij het themafeest dat u wilt organiseren of om prachtige avondkleding voor uw bruiloftsgasten. Bij Kledingverhuur Terschuur in Bussum kunt u uitstekend terecht.

Kledingverhuur Terschuur te Bussum heeft een enorme collectie van feestkleding, bruidsjurken, jacquets en accesoires. Ze is gespecialiseerd in stijlen uit de diverse eeuwen. Op zoek naar kleding voor een 17e eeuws piratenfeest? U zult het vinden bij Terschuur Kledingverhuur te Bussum. Evenals kleding voor een rock 'n roll party of een eigentijds themafeest!

Voor de passende aankleding van uw feest op een zeilschip van de Muider Compagnie bent u bij Kledingverhuur Terschuur te Bussum aan het juiste adres! De ruim 1000 m2 grote winkel biedt u een overzichtelijke uitstalling van kleding, recquisiten en benodigdheden voor uw feest. Deskundig en persoonlijk advies maakt van u de "ster" op uw themafeest. 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.