Klantendag Zeilen
Kies het juiste schip bij de Muider Compagnie voor uw klantendag.

Maak van uw klantendag een groot marketingsucces! Zeilen tijdens uw klantendag blijft natuurlijk een uitstekend idee! Ga samen met uw zakenrelaties in hetzelfde schuitje, Dat biedt vele contactmomenten. Samen zeilen hijsen in informele sfeer tijdens uw klantendag zeilen. Daarnaast is er voldoende tijd voor een goed persoonlijk gesprek aan de bar, kuip of in de buitenlucht

De zeilschepen van de Muider Compagnie zijn uitstekend uitgerust voor uw klantendag. Qua uitrusting en inrichting behoren zij beslist tot de top van de markt. Kijk maar eens naar onze schepenpagina.

Daarnaast bieden wij vele zakelijke arrangementen die van uw klantendag een groot succes kunnen maken. Wat dacht u van een jaarlijks terugkerende zeilwedstrijd? Natuurlijk met wisselbeker. Een voorbeeldprogramma vindt u op wedstrijdzeil-arrangementen,

Ook de catering is top! Onze kok kookt met verse en gezonde ingredienten. sla onze cateringlijst er maar op na.

Nodig uw klanten dit jaar uit voor een tocht aan boord van de Rederijker op de Zeeuwse wateren tijdens het spectaculaire Sail de Ruyter.

Voor zeilen tijdens uw klantendag bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.