Kerst Zeilen
In samenwerking met Restaurant NAP te IJburg

In samenwerking met het bekende restaurant NAP organiseert De Muider Compagnie op haar zeilschip De Egelantier winterse borrel- en diner zeiltochten. Centraal staan de lekkere happen in een geweldige, sfeervolle maritieme ambiance. Bij deze arrangementen slaan de Muidere Compagnie culinair en maritiem gebied hun handen ineen.

Deze zeilevenementen zijn speciaal bedoeld voor een informele borrel of kerstuitje voor uw bedrijf of familie. Op aanvraag leveren wij livemuziek aan boord.

Arrangementskosten:

Scheepshuur € 1000,00
(5 uur maximaal 45 pers.)
Bediening € 35,- per uur
Culinaire mogelijkheden:

Sailing diner aan boord
vanaf € 45 incl drank en buffet.
Sailing borrel aan boord
Diverse heerlijke hapjes en drankjes a € 30,00 p.p.
Natuurlijk is het ook mogelijk om deze arrangementen uit te voeren met onze eigen voortreffelijke catering. Meldt u vandaag nog aan middels onderstaande formulier. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.