Huwelijksnacht

Trouwen aan boord - mogelijkheden voor overnachting

Aan boord van de schepen van de Muider Compagnie kunt u niet overnachten. Helaas biedt het vestingstadje Muiden daartoe ook geen gelegenheid. Maar de Muider Compagnie is goed bekend met de hotels in de omgeving en is u graag van dienst wanneer u een hotel wilt bezichtigen, een reservering wilt maken of van en naar uw hotel vervoerd wilt worden.

In de omgeving van Muiden doen wij zowel voor zakelijke als particuliere gelegenheden geregeld zaken met Hotel Het Rechthuis in Muiderberg, Hampshire Hotel Newport in Huizen en Fletcher Nautisch Kwartier, ook in Huizen. Wilt u overnachten in Volendam, dan kunnen wij u Art Hotel Spaander aanbevelen. 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.