Huwelijkslocatie

Stap in het huwelijksbootje bij de Muider Compagnie

Op zoek naar een unieke trouwlocatie? Stap dan bij de Muider Compagnie aan boord van uw eigen huwelijksbootje. Onze prachtige witte tjalkjachten vormen al jaren het decor voor onvergetelijke huwelijksvoltrekkingen en bruiloftsfeesten. Door het intieme karakter van de schepen en de uitstekende verzorging door onze crew, die hospitality hoog in het vaandel heeft, voelt iedereen zich al snel thuis aan boord. Onze catering is van uitstekende kwaliteit. Het zal u op uw  huwelijksdag aan boord van de schepen van de Muider Compagnie dan ook aan niets ontbreken.

Programma's altijd maatwerk

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een programma voor uw huwelijksdag aan boord van de Egelantier of de Rederijker. De huwelijksceremonie kan aan boord in de haven van Muiden plaatsvinden, maar we kunnen de ambtenaar van de Burgerlijke Stand ook meenemen en u op het water van het IJsselmeer in de echt laten verbinden. Na de huwelijksvoltrekking hijsen we samen met uw bruiloftsgasten de zeilen en maken we een ontspannen zeiltocht. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een feestelijk hapje en drankje. U kunt uw huwelijksdag aan boord afsluiten met een heerlijk diner en zelfs een spetterend feest. Wilt u daarvoor liever terug naar de haven, dan kan dat natuurlijk ook. Het programma voor deze bijzondere en persoonlijke dag stellen wij altijd in goed overleg met het aanstaande bruidspaar samen. Benieuwd naar mogelijkheden voor uw bruiloft aan boord bij de Muider Compagnie? Neem gerust eens contact op voor het maken van een afspraak. Wij laten u graag onze schepen zien, waarbij we uw wensen en de mogelijkheden door kunnen spreken.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.