Huwelijk Boot

De huwelijksbootjes van de Muider Compagnie

Wanneer u belangstelling heeft voor een boot als locatie voor uw huwelijk of huwelijksfeest, neem dan eens een kijkje aan boord van de prachtige schepen van de Muider Compagnie. De tjalkjachten Egelantier en Rederijker en het Statenjacht De Utrecht zijn prachtige locaties voor een bijzondere en uitstekend verzorgde huwelijksdag.

Tjalk De Egelantier - 50 personen

Deze in 1889 te water gelaten dame is door schipper/eigenaar Menno Hoekstra perfect gerestaureerd en volledig ingericht op het maken van kwalitatief hoogwaardige zeiltochten met groepen tot 50 personen. De Egelantier vaart vanuit de havens van Muiden en Amsterdam IJburg. Andere afvaarthavens zijn in overleg ook mogelijk. Het schip beschikt over een sfeervolle en comfortabele ruimte benedendeks, een groot achterdek, brede gangboorden en veel zitplaatsen aan dek. 

Tjalk De Rederijker - 60 personen

Menno Hoekstra heeft tjalk De Rederijker nieuw laten bouwen. Bij de bouw van het schip is rekening gehouden met alles dat voor het maken van een onvergetelijke zeiltocht nodig is. Het schip beschikt over opvallend veel ruimte aan dek en een groot dagverblijf, waar het ook bij wat minder mooi weer goed toeven is. In 1999 werd het schip te water gelaten en zeilt het over het IJsselmeer met zowel zakelijke als particuliere gezelschappen van maximaal 60 personen.

Statenjacht De Utrecht - 27 personen

Aan dit schip is maar liefst 6 jaar gebouwd. Voor de bouw is gebruikt gemaakt van de originele bouwtekeningen uit 1746 en bij de bouw is gebruik gemaakt van alle technieken die in die tijd werden gebruikt. In 2003 is het schip te water gelaten en zeilt het in de zomermaanden vanuit de havens van onder andere Volendam en Muiden met gezelschappen van maximaal 27 personen.

De mensen van der Muider Compagnie hebben al ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen van huwelijken en huwelijksfeesten aan boord van deze prachtige schepen. Op onze website geven wij een paar voorbeelden van mogelijkheden. Uw huwelijksdag is natuurlijk een bijzondere dag en wilt u op een persoonlijke wijze vorm geven. Daarom stellen wij een programma voor deze bijzondere gebeurtenis graag in goed overleg met u samen. Heeft u belangstelling voor meer informatie, wilt u de schepen een keer bezichtigen en/of een voorstel voor uw huwelijk ontvangen, neem dan gerust eens (natuurlijk geheel vrijblijvend) contact met ons op.

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.