Grote Boot

De zeilschepen van de Muider Compagnie

De zeilschepen van de Muider Compagnie zijn in alle opzichten beslist geen "kleintjes". De beide tweemast-tjalken bieden zowel boven- als benedendeks voldoende ruimte aan 50-60 personen voor het maken van zeiltochten over het IJsselmeer. Aan dek treft u op het achterdek een ruime kuip en langs de gangboorden bevindt zich veel zitruimte van waaruit u heerlijk van de elementen kunt genieten. Benedendeks bevindt zich op beide boten een sfeervol en comfortabel ingericht dagverblijf, met natuurlijk een (goed gevulde) gezellige scheepsbar.

Groot in alle opzichten

Niet alleen de afmetingen van de schepen mag "groots" genoemd worden; de mensen van de Muider Compagnie verzorgen al 20 jaar met veel plezier en passie bedrijfsuitjes, familie-evenementen en relatiedagen aan boord van onze prachtige tjalkjachten. Daar komt natuurlijk meer bij kijken dan alleen het varen van een groot schip.

Onze crew bestaat uit professionele zeilers die beslist meer in huis heeft dan het zeilen van een groot schip. Hospitality staat bij de Muider Compagnie hoog in het vaandel. Onze catering is kakelvers, huisgemaakt en van uitstekende kwaliteit. De Muider Compagnie heeft dan ook alles aan boord om van uw zeiltocht een onvergetelijk evenement te maken.

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiedag of een relatie evenement - bij de Muider Compagnie kunt u op alle fronten terecht. We maken graag gebruik van onze jarenlange expertise om uw zeiltocht tot een onvergetelijk moment te maken en stellen de programma's voor onze zeiltochten dan ook het liefst in goed overleg met u samen.

Zo'n maatwerk-programma hoeft echt niet duurder te zijn dan een arrangement, dat u bij veel van onze collega's kunt boeken. Door het slim combineren van uw wensen met de mogelijkheden komt u meestal met de Muider Compagnie ook prijstechnisch heel goed weg.

Overweegt u om met uw personeel, familie of relaties het water op te gaan, vraag ons dan gerust eens om u voor deze bijzondere dag een voorstel te doen. Wij staan in elk geval paraat om van uw dag aan boord van onze schepen een onvergetelijke dag te maken.

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.