Groep Zeilen
De Muider Compagnie heeft een drietal prachtige zeilschepen om met uw groep te zeilen.

De schepen zijn speciaal ontworpen voor dat ene ultieme doel, uw groep zo fijn mogelijk te laten zeilen. Voor elke groepsgrootte bieden wij een schip met zijn eigen karaketeristieken. Het Statenjacht "de Utrecht"(27) zeilt uw groep terug naar de tijden van de VOC. Zeiltjalk "de Egelantier"(50) is een perfect dagtochtenschip met een modernere finishing touch. De Rederijker (55) is de eerste nieuw gebouwde zeiltjalk sinds 90 jaar. Statig, robuust en perfect vormgegeven.


De professionele en gastvrije bemanning staat klaar om uw groep tijdens het zeilen te begeleiden. Harde werkers zijn van harte welkom! Ook voor luieren is er plaats op de Fat Boys aan dek.

De catering is dagvers en mediteraan van opzet. Onze kok tovert de heerlijkste gerechten uit de kombuis. Zo wordt ook aan de inwendige mens gedacht.

Wilt u zeilen met een grotere groep? Of zoekt u een combinatie met een andere activiteit. Ga dan naar onze arrangementenpagina.

Voor groep zeilen scheept u in bij de Muider Compagnie.


Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439