goedkoop bedrijfsuitje

Zeil met ons mee!

Op zoek naar een activiteit voor een goedkoop bedrijfsuitje? Een dagje weg met collega’s, maar het liefst voor een niet al te hoog bedrag? Een dagje zeilen bij de Muider Compagnie is leuk én, door de week, low budget!
Voor een goedkoop bedrijfsuitje boekt u ons Muiden zeilarrangement. In de ochtend vaart u de haven van Muiden uit en wordt u bovendeks uitgenodigd om een handje te helpen bij het zetten van de zeilen. Tussen de middag staat benedendeks een heerlijke lunch voor u klaar met gevarieerde broodsoorten, een kopje tomatensoep en twee plateaus met diverse Hollandse kazen, ham, kip en cervelaat.
rijksmuseum-muiderslotIn de middag krijgt u de gelegenheid om het Muiderslot te bezoeken en deel te nemen aan een historische wandeltocht. Aan het eind van de dag kunt u gezellig nog even naborrelen bij Ome Ko en/of een hapje eten bij Graaf Floris V van Muiden.
Prijzen van dit goedkope bedrijfsuitje:
• Dranken € 10 pp

• Scheepshuur € 1000,00 

• Catering Low-Budget: per persoon € 15,75 

• Entree Muiderslot € 15,00 (incl. steigergeld)
Boek een goedkoop bedrijfsuitje bij de Muider Compagnie. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen over een goedkoop bedrijfsuitje kunt u contact met ons opnemen.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.