Feest Zeilschip
Zeilschip als ideale feestlocatie

Of u nu een verjaardag, trouwdag, bedrijfsparty of familiefeest wilt organiseren, met ons feest schip regelt u een onvergetelijk feest voor uzelf en uw gasten. Natuurlijk moet niet alleen de locatie perfect zijn, maar ook catering en de organisatie. Bij De Muider Compagnie, weten we precies aan welke voorwaarden een goed feest moet voldoen!

De Muider Compagnie is de specialist in het organiseren van spetterende feesten en partijen op het water. Al onze schepen zijn ruim ingedeeld, doordat slaaphutten zijn weggelaten. Vanuit Muiden vaart u al feestend het IJsselmeer op!

De catering op het feest schip tot in de puntjes geregeld

De catering verzorgen wij in eigen huis, volledig naar uw wens. Voor de invulling van de dag en de catering kunt u kiezen uit een aantal vaste arrangementen, maar een geheel eigen invulling van de dag is natuurlijk ook mogelijk. Onderstaande links leiden u naar de mogelijkheden voor zowel particuliere als bedrijfsfeesten:
Zakelijke Zeilarrangementen
Particuliere zeilarrangementen
Bij De Muider Compagnie doet u rechtstreeks zaken met de scheepseigenaar. Dat betekent korte lijnen, direct contact en een bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wij hebben door de jaren heen al voor een keur aan bedrijven en groepen spetterende en onvergetelijke feesten op ons feest schip georganiseerd. Voor een greep uit onze uitgebreide referentielijst klikt u hier.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.