Feest Schip
Feest op een groot schip te Muiden

De Muider Compagnie biedt een 2 tal uitgelezen feestlocaties(feest schip). Door de grote salon zijn de Egelantier(50) en de Rederijker(60) bij uitstek geschikt voor uw themafeest. Het restaurantgedeelte wordt getransformeerd in een dansvloer. De bar en ruime kuip complementeren het geheel.

De Egelantier is 110 jaar jong en heeft recent een style update ondergaan! Klassiek en toch modern. Piratenschip "de Utrecht" geeft fantasie voor het Piratenthemafeest. We bieden lounge arrangementen met DJ en zeilen in caraibische sferen.Al 7 jaar lang zijn de schepen van de Muider Co. officiele trouwlocaties. Kijk eens naar onze bruidspagina!

De uitgelezen catering van onze completeert feest op een groot zeilschip. Kijk maar eens op onze cateringpagina. Voor een feest bent u op een zeilschip van de Muider Compagnie aan het juiste adres.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.