Familiefeest Party
Uw familiefeest of party op een partyschip zeilen? Dat kan natuurlijk bij de Muider Compagnie! We hebben geen partyschepen in de traditionele zin. Niets ademt de dufheid uit van het “traditionele partyschip”. Onze zeilende Partyschepen zijn eigentijds. Onze schepen zijn echte zeilschepen met het comfort van een partyschip.

De Muider Compagnie is scheepseigenaar en boekingskantoor onder 1 dak. Dat betekent korte communicatielijnen tussen de klant en de schipper. We bieden u onze tjalkjachten “de Egelantier”(45) en de “Rederijker”(55) en het Statenjacht de Utrecht (27). Elk schip is bijzonder en ademt zijn eigen sfeer uit.

Wilt u ideeën opdoen voor het Zeilen op een Partyschip? Er is veel mogelijk. Het Statenjacht “de Utrecht” is veel gevraagd voor een piratenfeest. Bij de Muider Compagnie kan uw partyschip zeilen. U kunt er zelfs wedstrijden mee varen! Een kijkje op het arrangement “Ronde om Pampus” zegt genoeg. Voor de meer cultureel geïnteresseerden bieden we het Rondje Historisch Muiden. Of treden we in de voetsporen van de VOC…..

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.