Extreme 40 Zeilen
In 2008 heeft Volvo Trucks haar relatie-evenement gehouden bij de Muider Compagnie te Muiden.

Vlaggeschip was, de door Volvo gesponsorde, Extreme 40 met Herbert Dercksen aan het roer. Ons tjalkjacht de Egelantier diende als moederschip en bezemwagen . De gehele kade van de Muider Compagnie stond in het teken van dit evenement. Voor dat doel waren de tenten en windschermen versierd met Volvo-banieren. Volvo Trucks creeerde hiermee haar Ocean Race in het klein, in Muiden. Kijk eens naar het filmpje hieronder.


Vanaf 9.00 uur werd de Egelantier als vergader- en presentatieschip gebruikt. Na de presentatie door Olympisch zeiler Herbert Dercksen vertrok de Egelantier richting Markermeer. Daar lag de Extreme 40 te wachten. Met 5 personen tegelijkertijd stapten de gasten in een RIB en werden ze naar de grote Extreme catamaran gebracht. Zo werd er om beurten gevaren door de relaties van Volvo op deze spectaculaire race catamaran.

De Volvo Ocean Race Extreme 40 waarin Dercksen en zijn bemanning varen is gebouwd voor snelheid. Deze sterke, lichtgewicht catamaran is ruim twaalf meter lang en kan snelheden van meer dan 65 km/uur bereiken.

Natuurlijk was de catering van een goed niveau en bereid door onze eigen kok. Voor een relatie evenement bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres!

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.