Wilt u een uitje organiseren voor bedrijf, personeel of vrienden? Geen zin om daar werktijd voor op te offeren? Scheep dan na het werk in op onze salonboot Jean Schmitz voor een Dinner Cruise. Amsterdam laat zich vanaf de grachten van haar beste zijde zien want de monumentale panden worden, in de avonduren, sfeervol verlicht. Bovendien is het verkeer nauwelijks te zien door de lage positie van een boot. Een Dinner Cruise vindt plaats in dit sprookjesachtige decor.

Een Dinner Cruise kan in diverse kwaliteiten verzorgd worden. Van eenvoudig tot exclusief. Hopenlijk passend voor (bijna) ieder budget.

Salonboot Jean Schmitz kan bij mooi weer half-open gevaren worden. Zo bent u nog meer betrokken bij de zomeravond. Bij mindere omstandigheden wordt het schip gesloten en kan de Centrale Verwarming aan.

De salonboot Jean Schmitz is een klassieke schoonheid uit 1906 waarvan het interieur is voorzien van mahoniehout en koper. U bent van harte welkom met een groep van 30 personen.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439