Dagtocht Zeilschip
Voor een dagtocht op een zeilschip heeft u de keuze uit vele aanbieders. Bent u op zoek naar een stukje luxe en comfort, dan bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres.

Onze zeilschepen zijn speciaal ingericht voor dagtochten en hebben een open zitkuip met een direct daaraan grenzende bar (binnen). Benedendeks treft u een ruim en sfeervol ingericht dagverblijf aan.

Ook de keuken is top! Onze gerechten worden bereid door onze kok en zijn dagvers. Alle schepen beschikken over een compleet ingerichte horecakeuken.

Natuurlijk is het mogelijk om een dagtocht op een zeilschip te combineren met andere bezigheden. Een cultureel uitstapje naar het Muiderslot of forteiland Pampus, een bezoek aan een ander IJsselmeerstadje zoals Volendam, een spectaculaire onderbreking door een RIB-tocht.....

U vraagt, wij varen. Laat ons weten wat de wensen zijn en u ontvangt van ons per ommegaande een programmavoorstel op maat met daarbij een kostenplaatje.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.