Dag Zeilen IJsselmeer

Een dag zeilen op het IJsselmeer begint bij de Muider Compagnie. Vanuit onze vertrekhavens op Amsterdam IJburg en Muiden bieden wij met onze tjalken de mogelijkheid om een dag te zeilen. Onze schepen zijn toegerust voor dat ene, ultieme doel: u een onvergetelijke zeiltocht op het IJsselmeer te bezorgen. Of het nu gaat om een familiefeest, bedrijfsuitje of vergadering. Voor een dag zeilen op het IJsselmeer bent bij de Muider Compagnie aan het juiste adres.

De Egelantier en De Rederijker

Onze beide tjalken "Egelantier" en "Rederijker" kunnen met trots het predikaat "tjalkjacht" dragen. Beide schepen zijn zeer comfortabel ingericht. Zowel boven- als benedendeks staat alle ruimte tot beschikking van onze gasten. Benedendeks kunt u gezellig vertoeven in het sfeervol ingerichte dagverblijf en aan de gezellige scheepsbar. Bovendeks treft u een ruime kuip aan en de gangboorden zijn breed, waardoor u zich gemakkelijk over het schip kunt verplaatsen. Zowel in de kuip als langs de gangboorden beschikken de schepen over comfortabele zitplaatsen.

   

Eten en drinken bij de Muider Compagnie

Een dag in de buitenlucht maakt hongerig. Tijdens uw dag zeilen op het IJsselmeer wordt de "innerlijke mens" bij ons aan boord dan ook niet vergeten. De catering aan boord van de Muider Compagnie is kakelvers, komt uit eigen keuken en het aanbod is zeer divers. Voor elk budget kunnen wij een heerlijke maaltijd verzorgen. Heeft u dieet- of andere speciale wensen? Geen probleem. In overleg met u zorgen wij voor een passend en smakelijk alternatief.

Zeilen en meer met de Muider Compagnie

Bij de Muider Compagnie kunt u niet alleen terecht voor een heerlijke dag zeilen op het IJsselmeer. Wij bieden compleet verzorgde programma's aan, waarbij ook extra's tot de mogelijkheden behoren. Een kleine greep uit de mogelijkheden: een rondleiding op Forteiland Pampus, een spectaculaire RIB-tocht, een bezoek aan met Muiderslot of (nieuw in ons aanbod) een fietstocht door de prachtige omgeving van Muiden. Wanneer u dat wenst zorgen wij ook voor vervoer van uw gezelschap naar Muiden en weer terug naar huis, overnachting, entertainment tijdens uw feest aan boord en AV-middelen voor uw presentatie. Kortom: voor een compleet verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer heeft u bij de Muider Compagnie 1 aanspreekpunt en wordt alles tot in de puntjes verzorgd. 

Uw programma voor een dag zeilen op het IJsselmeer

Natuurlijk bieden wij een aantal arrangementen aan. Maar uw programma voor een zeiltocht op het IJsselmeer stellen wij het liefst in goed overleg met u samen, zodat u een onvergetelijke dag bij ons aan boord kunt beleven. Wilt u een voorstel ontvangen voor een dag zeilen op het IJsselmeer? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.