Zakelijk Lunchen

Lunchen bij de Muider Compagnie

Zoekt u een unieke locatie voor een besloten lunch, dan kunt u uitstekend terecht aan boord van de sfeervolle schepen van de Muider Compagnie. Niet alleen tijdens uw zeiltocht serveren wij uitstekende lunches. Ook in de haven kunt u bij ons terecht voor een lunch in privé sfeer. Aan boord van onze schepen voelt iedereen zich al snel thuis. De locatie staat helemaal ter beschikking van uw gezelschap. De schepen zijn centraal verwarmd, dus ook in de wintermaanden geschikt voor uw evenement waarbij een lunch geserveerd moet worden. Lunchen, dineren, vergaderen of feesten aan boord van De Egelantier en De Rederijker kan het hele jaar door.

Onze schepen hebben vaste ligplaatsen in de havens van Muiden en Amsterdam IJburg. Beide havens zijn goed bereikbaar en beschikken over voldoende parkeergelegenheid. 

Catering Muider CompagnieLunchen tijdens uw zeiltocht

Tijdens onze zeiltochten serveren we lunches in buffetvorm, omdat dit praktisch gezien de beste combinatie is tussen eten en zeilen. Ook onze lunches komen uit eigen keuken, zijn kakelvers en door onze chef-kok Julia bereid met gebruik van seizoensgebonden ingrediënten, Een overzicht van wat wij zo al op tafel zetten tijdens uw zeiltocht kunt u vinden in onze cateringlijst. Aanpassingen op deze lunches zijn in overleg altijd mogelijk. Met dieetwensen kunnen wij rekening houden, wanneer u deze tijdig aan ons doorgeeft.

Catering Muider CompagnieLunchen op locatie in de haven

Blijft het schip in de haven liggen, dan kunnen wij lunches aan tafel uitserveren en zijn er meer mogelijkheden. U kunt natuurlijk een lunch kiezen uit onze cateringlijst. Onze chef-kok Julia maakt voor een lunch in de haven graag een voorstel op maat. Bent u geïnteresseerd in een van onze schepen als locatie voor uw exclusieve lunch, neem dan contact met ons op. 

 

 

 

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.