Zakelijk Dineren

Besloten diner op een originele locatie

Niet alleen tijdens het vaarseizoen kunt u aan boord van de Muider Compagnie uitstekend dineren. Onze comfortabele en sfeervol ingerichte schepen zijn perfecte locaties voor een besloten diner, ook in de wintermaanden. Heeft u met uw personeel, relaties, familie of vrienden iets te vieren, breng dan de avond door in een bijzondere ambiance aan boord van één van onze schepen.

Uw gezelschap wordt door onze crew gastvrij ontvangen met een feestelijk drankje en hapje. De gezellige scheepsbar is natuurlijk geopend. In de sfeervol en comfortabel ingerichte ruimte benedendeks kunt van een heerlijk diner genieten. De inhoud van uw diner stelt onze chefkok graag in goed overleg met u samen. 

Wilt u meer weten over mogelijkheden voor een bijzonder diner aan boord van de Egelantier of de Rederijker, neem dan gerust contact met ons op.

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439