Zakelijk Borrelen

Borrelen op een zeilschip

Even uitwaaien onder het genot van een drankje en een hapje of even uw vergaderruimte verlaten, het hoofd leegmaken en nieuwe indrukken opdoen. Een verrassende afsluiting van uw meeting. Een vergaderbreak, een netwerkbijeenkomst of ander intermezzo. Een uitstekend aangeklede borrel aan boord van een van de schepen van de Muider Compagnie past prima in dergelijke programma's. Ook tijdens de wintermaanden !

De locatie

De tjalken Egelantier en Rederijker van de Muider Compagnie beschikken beide over een sfeervolle en comfortabele ruimte benedendeks. En natuurlijk ook over een gezellige scheepsbar. Een oergezellige en verrassende locatie om te verzamelen voor een paar ontspannen uurtjes onder het genot van een hapje en een drankje. Is er in uw programma voldoende ruimte om samen even de zeilen te zetten, dan gaan we natuurlijk "buitengaats" en waait u ook nog even heerlijk uit. Is daarvoor niet voldoende tijd beschikbaar, dan staan onze schepen ook tot uw beschikking als locatie voor een besloten borreluurtje.  

Het borrelgarnituur

Al onze borrelhapjes zijn smakelijk en worden ook op een smakelijke manier gepresenteerd. Van zoutje en nootje tot verrassende amuse. In ons cateringaanbod treft u een aantal voorbeelden aan van de hapjes die wij tijdens uw verblijf aan boord kunnen presenteren. Heeft u speciale wensen, dan horen we dat graag. Onze chefkok Julia is van alle markten thuis!

   

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com