Zakelijk Borrelen

Borreltijd bij de Muider Compagnie

Even uitwaaien onder het genot van een drankje en een hapje. Een feestelijke afsluiting van uw meeting. Gezelligheid-kent-geen-tijd tijdens uw familie uitje. Iets te knabbelen tijdens uw bedrijfsuitje of relatie evenement. Van onze borrelhapjes worden onze gasten altijd blij. Chef kok Julia heeft een uitgebreid assortiment samengesteld. Daarbij is rekening gehouden met de hedendaagse wensen op het gebied van verantwoord eten. Smakelijk en toch gezond. U kunt zelf een keuze maken uit ons cateringaanbod

Onze borrelgarnituren

Al onze borrelhapjes zijn gezond, smakelijk en worden bereid van seizoensgebonden ingrediënten. Van zoutje en nootje tot verrassende amuse. De liefhebbers van bitterballen en andere snacks uit de frituur komen bij ons ook aan hun trekken. En natuurlijk presenteren we elk hapje op feestelijke wijze.

In ons cateringaanbod treft u een aantal voorbeelden aan van de hapjes die wij tijdens uw verblijf aan boord serveren. U kunt daar zelf een keuze uit maken. Heeft u speciale wensen, dan horen we dat graag. Onze chef-kok Julia is van alle markten thuis!

 

Catering Muider Compagnie           Catering Muider Compagnie

   

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.