Welkom bij de Muider Compagnie

Zeilen bij de Muider Compagnie: Inspirerend en Dynamisch!

Zeilen op het IJsselmeer is een unieke belevenis! Altijd al eens willen zeilen op een groot schip? Zeilen met de Muider Compagnie is inspirerend en stimuleert de onderlinge verbondenheid. Samen een zeiltocht maken ontspant en brengt eenheid in gedachten. Of het nu om een teamuitje, een relatie evenement of familieuitje gaat, zeilen op het IJsselmeer blijft een inspirerende ervaring! En dat is exact wat De Muider Compagnie u kan bieden.

Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw event. De Muider Compagnie is al 30 jaar actief op het gebied van zeilen op het IJsselmeer. Onze schepen hebben de havens van Muiden en Amsterdam IJburg als thuishaven. Wij verzorgen exclusieve evenementen op en aan het water. Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Bekijk de video

Ervaar zelf de unieke beleving van een zeiltocht met de Muider Compagnie:

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.