Borreltocht Zeilen

BORRELEN op de Egelantier of Rederijker.

Op de schepen van de Muider Compagnie bieden wij u een goedkoop alternatief voor een geslaagd familiefeestje of bedrijfsuitstapje. Scheep in en met de neus in de wind, bent u er echt even helemaal uit!

Programma:

16.00 uur:

Uw gezelschap stapt aan boord in de van Muiden of IJburg. De bemanning stelt zich aan u voor en geeft een korte uiteenzetting over de gang van zaken aan boord. Dan is het tijd voor actie. Het schip verlaat de haven voor een zeiltocht over het Markermeer.Buitengaats wordt u bovendeks uitgenodigd om een handje te helpen bij het zetten van de zeilen. De route overlegt u met de schipper en is afhankelijk van weer en wind.

Onderweg geniet u van een drankje en een hapje.

19.00 uur:

We zijn weer terug in de haven en nemen afscheid van u. Optioneel kunt u bij ons eten aan boord. Is een BBQ een leuk idee?

Kosten:

Voor dit arrangement brengen wij een basisprijs in rekening van

€ 750,00 voor huur van het schip en diensten van de bemanning.

Borrel en hapje kosten v.a. € 19,50 pp.

Kostenidee p.p:

25 personen € 49,50 p.p,

30 p. € 44,50 p.p.

35 p. € 40,92 p.p.

50 p. € 34,50 p.p.

55 p. € 33,13 p.p.

60 p. € 32,00 p.p.

Desgewenst kan het arrangement met een BBQ verlengd worden. Inclusief drank en scheepshuur berekenen wij u daarvoor €32,50 extra.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.