Boottocht IJsselmeer

Boottocht op het IJsselmeer op een van onze fraaie zeilschepen

Voor een boottocht op het IJsselmeer bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres. Onze thuishaven is Muiden. Vanaf onze eigen insteekhaven bieden wij u een prima boottocht IJsselmeer vanuit Muiden.

De Muider Compagnie heeft daar een drietal prachtige zeilschepen tot haar beschikking.

De Egelantier (maximaal 50 personen). 120 jaar jong maar recentelijk in opnieuw, in eigentijdse style, ingericht.

De Rederijker (maximaal 60 personen), de eerste nieuwgebouwde tjalk in bijna 100 jaar die met recht het predicaat "tjalkjacht" mag dragen

Statenjacht "de Utrecht" (maximaal 27). De enige VOC replica onder zeil.

Voor uw boottocht op het IJsselmeer bieden wij verschillende arrangementen. Laat u inspireren door onze arrangementenpagina. Ook voor trouwen aan boord is de boottocht IJsselmeer ideaal.

Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten. Onze kok maakt vanuit de kombuis de grootste heerlijkheden voor u klaar. Alle producten zijn dagvers en van goede kwaliteit.

Een boottocht IJsselmeer boekt u bij de Muider Compagnie. We zijn zelf zowel scheepseigenaar als boekingskantoor. Dat betekent optimale communicatie voor, tijdens en na uw evenement.


Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439