Boottocht Grachten
Boottocht Grachten met onze salonboot Jean Schmitz

Op zoek naar een origineel uitje In Amsterdam? Voor familie, kennissen of zakenrelaties? Een boottocht door de grachten van Amsterdam is een "klassieker" onder de uitstapjes. Varend op de grachten waan je je in een oase van rust. Het drukke verkeer wordt vaak aan het oog onttrokken. Het beeld van de fraaie monumentale panden blijft hangen.

Salonboot Jean Schmitz past in dit 18e eeuwse decor. Glimmend hout en glanzend koper zijn in harmonie met hun omgeving. Het geeft de Jean Schmitz de "grandeur" uit lang vervlogen tijden. Een boottocht op de grachten is een historisch hoogtepunt. Het laat zich bovendien makkelijk combineren met stadswandelingen en architectuurtochten. Desgewenst maakt de Muider Compagnie een kant en klaar dagprogramma.

De Jean Schmitz is geschikt voor groepen tussen 8-30 personen. Het schip kan zowel half-open als gesloten gevaren worden. Bij slechtere weersomstandigheden gaat de centrale verwarming aan. Dit betekent optimaal genieten van uw boottocht Amsterdam. De Muider Compagnie biedt catering voor ieder budget en iedere gelegenheid. Vraag naar onze kaart

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com