Boottocht Amsterdam
Boottocht Amsterdam - met de Jean Schmitz de grachten rond.

Heeft u iets te organiseren voor zakelijke- of privé aangelegenheden? Een reunie of verjaardag of een bedrijfsuitstapje wellicht? Het is niet altijd makkelijk om een activiteit te vinden die al uw gasten aanspreekt. Een boottocht door Amsterdam is een veilige keuze. De grachten met haar monumentale panden worden door velen gewaardeerd.

De saloonboot Jean Schmitz past prachtig in dit decor. Glimmend mohanonie en glanzend koper doen denken aan vervlogen tijden. Hier vaart de "chicque" van vroeger. Onze salonboot Jean Schmitz kan half open gevaren worden. U bent buiten maar toch beschut. Bij mindere weersomstandigheden gaat de boot dicht en de centrale verwarming aan.

Cateringmogelijkheden zijn er genoeg. Van borrelhapjes tot uitgebreide buffetten, van eenvoudig broodje tot High Tea. Voor ieders smaak en elk budget bieden wij een passende oplossing. Voor een boottocht door Amsterdam bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres. Welkom aan boord!

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com