Boot Huren Amsterdam

Varen op het IJ en zeilen op het IJsselmeer

De wateren van Amsterdam houden niet op bij de grachten. De stad ligt ook aan "groter water" zoals het IJ en het IJsselmeer. Sinds een aantal jaren beschikt Amsterdam zelfs over een haven die direct toegang biedt tot het IJsselmeer: Amsterdam IJburg. Dat opent perspectieven ....

De beide tjalkjachten van de Muider Compagnie hebben de havens van Amsterdam IJburg en Muiden als thuishaven. Vanuit Amsterdam IJburg kunt u een prachtige zeiltocht maken over het IJsselmeer. De haven van Amsterdam IJburg is per openbaar vervoer goed bereikbaar (tramlijn 26) en er is parkeerruimte genoeg (wel tegen betaling). Als verzamelpunt dus uitstekend geschikt voor uw bedrijfsuitje, relatie evenement of familiedag. 

   

De zeilschepen van de Muider Compagnie zijn minutieus afgewerkt, beschikken zowel boven- als benedendeks over veel comfortabele ruimte en de catering aan boord is van uitstekende kwaliteit. Daarnaast heeft het team van de Muider Compagnie hospitality hoog in het vaandel. Wij staan al ruim 20 jaar dagelijks paraat om van uw dag bij ons aan boord een onvergetelijke dag te maken. Of wij daarin slagen? Dat kunt u nalezen bij de referenties op onze website.

   

Het programma voor uw verblijf aan boord van onze schepen stellen wij graag in goed overleg met u samen. Wilt u een hele dag op pad, dan kunnen we vanuit Amsterdam een zeiltocht maken naar Volendam, Marken of Monnickendam. Een bezoek aan het bijzondere forteiland Pampus of het beroemde Muiderslot behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens een kortere zeiltocht hijsen we samen de zeilen en zeilen we een mooie ronde over het zuidelijk deel van het IJsselmeer. Een teambuilding programma bij uitstek. Wilt u op het water de avondmaaltijd gebruiken, dan doet u dat met uitzicht over het water en de skyline van Amsterdam. Zo ziet u de stad ook eens van een andere kant.

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.