Boot Huren IJsselmeer
Boot huren op het IJsselmeer, vanuit Muiden!

De Muider Compagnie is in het bezit van een drietal prachtige zeilschepen voor dagtochten voor een boot huren op het IJsselmeer. Onze tjalken zijn ontworpen voor dat ene ultieme doel: u een zo plezierig mogelijke dag te bezorgen.De ruime kuip grenst aan de gezellige bar. Onderdeks vindt u het gerieflijke restaurant.

De Muider Compagnie organiseert vele verrassende arrangementen.(boot huren IJsselmeer) U kunt hiervan een voorproefje nemen op onze arrangementenpagnina met zowel:

-particuliere arrangementen.

-zakelijke arrangementen.

De catering aan boord wordt prima verzorgd. Alle ingredienten zijn dagvers en van utitsekende kwaliteit. Of het nu om een eenvoudige catering of een uitgebreid buffet gaat, De Muider Compagnie maakt er iets bijzonders van.

Onze zeilschepen hebben een eigen ligplaats in hartje Muiden en in de haven van Amsterdam IJburg. Voor een boot huren IJsselmeer bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439