Statenjacht De Utrecht

Het schitterende Statenjacht De Utrecht valt ook onder de vlag van de Muider Compagnie. Een heel bijzonder schip, dus niet voor niets dat er over het Statenjacht De Utrecht een compleet boek is verschenen. Met net zo'n fraaie uitstraling als het Statenjacht De Utrecht zelf. Wie een keer met het Statenjacht De Utrecht gevaren heeft zal als herinnering dit boek graag in huis willen hebben.

Het boek laat prachtig zien hoe dit unieke jacht is gebouwd. Het staat boordevol (kleuren)foto's en vertelt de historische achtergronden van het schip. Wanneer u een evenement boekt aan boord van het Statenjacht De Utrecht krijgt u in elk geval 1 exemplaar van dit unieke naslagwerk mee als u van boord gaat. Wilt u uw genodigden een leuke herinnering meegeven aan hun tocht aan boord van het Statenjacht De Utrecht, dan kunt u bij ons de nodige exemplaren bestellen tegen een bedrag van € 22,50 per boek. De opbrengsten van dit boek komen geheel ten goede aan de maatschappelijke doelen die de Stichting Statenjacht Utrecht ondersteunt. 

   

Zeilen op het Statenjacht De Utrecht

In het zeilseizoen kunt u het Statenjacht De Utrecht huren voor een geweldig bedrijfsuitje, een onvergetelijke klantendag, een bijzonder familiefeest of een fantastische bruiloft. Het maakt vanuit diverse havens aan het IJsselmeer zeiltochten, waarbij u de bemanning een handje kunt helpen en zelf het schip kunt zeilen. Net als aan boord van de tjalken Egelantier en Rederijker wordt er ook aan boord van het Statenjacht De Utrecht uitstekend voor de innerlijke mens gezorgd.

Programma's voor zeiltochten met het Statenjacht De Utrecht stellen wij altijd samen in goed overleg met onze klanten. Mocht u belangstelling hebben voor meer informatie en/of een voorstel, neem dan gerust eens contact met ons op.

  

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.