Muiderslot zeilen

Met onze zeilschepen naar het Muiderslot

Het beroemde Muiderslot (Amsterdam Castle) ligt aan de monding van de Vecht, waar de rivier uitstroomt in het IJsselmeer. Stap voor een bezoek aan dit prachtig bewaarde Hollands erfgoed aan boord van een ander, net zo bijzonder en typisch Hollands stukje geschiedenis: een traditioneel zeilschip.

In de haven van Amsterdam IJburg of Centrum scheept u in. We varen het IJsselmeer op waarna we u vragen om een handje te komen helpen bij het zetten van de zeilen, waarna we een heerlijke zeiltocht maken. U kunt daarbij onder toezicht van onze professionele schipper zelf het schip sturen. Zo stapt u even terug in de tijd van beroemde Hollandse zeehelden zoals Admiraal de Ruyter. Onze comfortabele zeilschepen zijn van alle gemakken voorzien en onze chef-kok zal ervoor zorgen dat het u aan heerlijk eten en drinken niet zal ontbreken.

We zeilen naar het Muiderslot, waar u van boord gaat voor een bezoek. U kunt op eigen gelegenheid door het kasteel en haar tuinen dwalen, maar een rondleiding met (Engelstalige) gids behoort ook tot de mogelijkheden.
Na uw bezoek aan het Muiderslot stapt u weer aan boord en zeilen we terug naar de afvaarthaven.

Een programma voor zo’n onvergetelijke dag kan de Muider Compagnie aanbieden vanuit verschillende afvaarthavens zoals Amsterdam Centraal, Amsterdam IJburg, Muiden of Volendam. De duur van uw programma is mede afhankelijk van de haven waaruit u wilt vertrekken en stellen wij daarom graag in goed overleg met u samen.

Heeft u wat langer de tijd? Dan kunnen we ook een bezoek aan forteiland Pampus in uw programma opnemen. Benieuwd naar een voorstel voor een bezoek aan het Muiderslot met een luxe, traditioneel Hollands zeilschip? Neem gerust eens contact met ons op, laat ons weten wat uw wensen zijn en u ontvangt van ons een voorstel voor een prachtige Oud-Hollandse dag.

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.