Beleef Muiden

Een schat van een stad, een stad met schatten

Het pittoreske vestingstadje Muiden bevindt zich middenin het Groene Hart van de Randstad en is via de (vernieuwde) A1 vanuit het hele land goed bereikbaar. Zowel in als rondom Muiden zijn er talloze mogelijkheden te vinden voor een goed gevulde en geslaagde dag uit met uw personeelsleden, relaties, familie of vrienden. Zowel het Muiderslot (Amsterdam Castle) als Forteiland Pampus zijn een bezoekje waard. De omgeving van Muiden leent zich uitstekend voor het maken van een prachtige fietstocht en in het stadje zelf kunt u heerlijk "stranden" in verschillende restaurantjes en kroegen met een gezellig terras aan de Groote Zeesluizen.

   Muiden heeft echter meer te bieden dan cultuur, natuur en gezelligheid aan de wal. Het stadje ligt aan de monding van de rivier De Vecht en u vaart vanuit Muiden direct de voormalige Zuiderzee op. Het Grote Water van het IJsselmeer biedt nog meer uitgelezen mogelijkheden om van uw dagje uit een onvergetelijke en bijzondere dag te maken.  

   

De beide tjalkjachten van de Muider Compagnie hebben hun thuishaven in Muiden. De Muider Compagnie organiseert al ruim 20 jaar evenementen op en aan het water rondom Muiden. Dat doen wij nog steeds met veel passie en plezier. Hospitality staat bij ons hoog in het vaandel en wij hebben maar 1 doel voor ogen: u een topdag bezorgen! U kunt bij ons vanuit Muiden het water op voor een compleet verzorgde zeiltocht over het IJsselmeer, maar wilt u tijdens uw evenement meer zien van Muiden, dan combineren wij uw zeiltocht met alle plezier met een van de andere bezienswaardigheden van Muiden. Voor een goed georganiseerde, sfeervolle en geslaagde dag in en vanuit Muiden kunt u absoluut bij ons terecht.

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.