Bedrijfsuitje Zeilschip
Vier uw bedrijfsuitje op een zeilschip

Samen met uw collega's of zakenrelaties de handen uit de mouwen steken op een zeilschip en genieten van de zon, de wind en het water. Wie wil dat nou niet? Een bedrijfsuitje of een relatiedag op een zeilschip is een uitstekende manier om op ontspannen wijze tot zaken te komen of om een personeelsuitje te vieren.

Maar daarvoor is het wel van groot belang dat de entourage goed verzorgd is.
Daarom is het goed te weten dat onze zeilschepen behoren tot de mooiste zeilschepen van Muiden en omgeving. Een zeilschip van De Muider Compagnie is de garantie voor kwaliteit en comfort van een heel hoog niveau. Doordat onze schepen geen slaapverblijven kennen, staat de gehele ruimte benedendeks de hele dag tot uw beschikking. Aan boord vindt u, naast een grote living, ook een gezellige bar. Zelfs bij wat minder weer is het prettig vertoeven aan boord. Dus ook voor bijvoorbeeld vergaderingen en productintroducties zijn onze schepen zeer geschikt. Kijk maar eens hieronder voor een aantal van onze zeilarrangementen:

1. Muiden Pampus
2. Zeilregatta
3. Zeilen Sloeproeien

Tenslotte is ook de catering van hetzelfde hoge niveau als onze zeilschepen.

De Muider Compagnie is zelf eigenaar van de zeilschepen. Dus u kunt zonder de tussenkomst van een boekingskantoor bij ons boeken. Dit resulteert in korte lijnen, direct contact en scherpe prijzen.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.