Bedrijfsuitje Weekend Weg

Een weekend weg met collega’s tijdens een bedrijfsuitje is een goede manier van teambuilding. Wij zorgen ervoor dat uw ideeën voor de invulling van het bedrijfsuitje volledig tot zijn recht komen tijdens het weekend.

Zeilen en ontspannen tijdens een bedrijfsuitje in het weekend.

Voor langere zeiltochten en bedrijfsuitjes die een weekend duren, heeft de Muider Compagnie een aantal schepen geselecteerd die qua bemanning en inrichting voldoen aan de strenge criteria van onze Compagnie. Onze schepen hebben minimaal 4 sterren (CLAWA) en zijn geschikt voor zakelijke trainingen, incentives en bedrijfsuitstapjes.

Tijdens uw weekend bedrijfsuitje slaapt u in comfortabele hutten die zijn voorzien van een eigen douche en toilet. De gemeenschappelijke ruimte is ruim en comfortabel en bovendien is de catering aan boord van hoog niveau. De bemanning van de schepen bestaat uit ten minste een schipper en een stuurman en kan aangevuld worden met zoveel extra bemanningsleden als noodzakelijk is voor de uitvoer van het gewenste verzorgingsniveau.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor dit bedrijfsuitje: weekend weg met collega's.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.