Bedrijfsuitje Utrecht

Statenjacht De Utrecht - uniek zeilschip

Is uw bedrijf in Utrecht gevestigd en bent u op zoek naar mogelijkheden voor een verrassend bedrijfsuitje of een relatiedag waarmee u uw bedrijf weer eens flink op de kaart zet? Dan kunt u eigenlijk niet om het Utrecht's Statenjacht heen. Statenjachten werden in de gouden tijden van de VOC gebruikt voor vervoer van belangrijke personen en inspectie van de vloot. Het mocht deze Hoge Heren tijdens hun verblijf aan boord natuurlijk aan niets ontbreken....

Bijzondere evenementen aan boord van De Utrecht

Exact in dat kader organiseert de Muider Compagnie evenementen aan boord van het enige zeilende Statenjacht ter wereld; Het Statenjacht De Utrecht. Meer informatie over dit bijzondere schip kunt u op onze website vinden. Wanneer u een voorstel wilt ontvangen voor een onvergetelijke zeiltocht aan boord van dit bijzondere schip, neemt u dan contact met ons op. Uw programma stellen wij graag in goed overleg met u samen.

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.