Voor Pampus met de Muider Compagnie

Het bekende forteiland Pampus ligt middenin het IJmeer, vlak voor de kust van Muiden en Amsterdam. Wilt u met uw collega's naar Pampus voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, stap dan aan boord van de tjalken van de Muider Compagnie. Het feest begint dan al wanneer u bij ons aan boord stapt. Onze beide prachtige tjalkjachten varen vanuit de havens van Muiden en Amsterdam. Na het verlaten van de haven zetten we samen de zeilen en maken we een heerlijke zeiltocht. Een bezoek aan Pampus is een leuke onderbreking van uw verblijf aan boord.

Bezoek aan Pampus

Op Pampus kunt u op eigen gelegenheid door de vele gangen van het fort en over het eiland dwalen. In het fort treft u een bijzondere tentoonstelling aan, de Pampus Experience. Wilt u zich liever laten rondleiden door een gids die u alle bijzonderheden over dit bijzondere onderdeel van de Stelling van Amsterdam vertelt, dan maken wij een reservering voor u in orde. Kinderen kunnen met behulp van een black-light een leuke speurtocht door het fort maken.

Meer op Pampus

Pampus is niet alleen een bezoekje waard, het is ook een unieke locatie voor een actief evenement, een feest, een workshop of een vergadering. Ook daarvoor kunt u terecht bij de Muider Compagnie. Wilt u een zeilwedstrijd organiseren, dan is Pampus natuurlijk een uitgelezen locatie voor uw ontvangst, lunch en aftersail. 

Meer weten over mogelijkheden voor een bezoek aan of evenement op Pampus? Neem dan gerust eens contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden en wij doen u aan de hand van meer informatie over uw wensen en groepssamenstelling een verrassend voorstel.

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.