Bedrijfsuitje Organiseren

Staat u voor de taak om een bedrijfsuitje te organiseren? U wilt natuurlijk een bedrijfsuitje organiseren waaraan iedereen kan deelnemen en waar alle deelnemers straks met plezier op terug zullen kijken. En waarschijnlijk lopen de leeftijden en interesses van uw gezelschap nogal uiteen. Een lastige opdracht?

Niet wanneer u eens contact opneemt met de Muider Compagnie. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van organisatie van bedrijfsuitjes en hebben in de loop der jaren al veel enthousiaste gasten mogen uitzwaaien. Veel bedrijven maken van hun bedrijfsuitje bij de Muider Compagnie een jaarlijks terugkerend evenement. Hoe onze gasten hun bedrijfsuitje aan boord van onze tjalken De Egelantier en De Rederijker ervaren kunt u nalezen op onze referentiepagina.

    Een gezamenlijke activiteit, ontspanning, heerlijk eten en drinken en dat allemaal in een sfeervolle en bijzondere omgeving ... dat kan aan boord van de schepen van de Muider Compagnie. Het programma voor uw bedrijfsuitje stellen wij graag in goed overleg met u samen. De duur van uw verblijf aan boord, bezoek aan locaties, culinaire wensen; het hangt allemaal af van de samenstelling van uw gezelschap, uw programmawensen en - niet onbelangrijk - uw budget. Aan de hand van meer informatie over deze details stellen wij een passend programma samen. Neem daarom voor een passend voorstel gerust eens (natuurlijk geheel vrijblijvend) contact met ons op. 

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439